Κατηγορίες Έργων

 

Πληροφόρηση

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις πληροφορίες των έργων θα πρέπει να είστε μέλη.

Θέρμανση με Βιομάζα

Θέρμανση με τα μισά λεφτά. Με κατάλοιπα από βιοκαύσιμα θερμαίνουν τα σπίτια τους

Περισσότερα

Ντάφλης Γεώργιος | Τεχνικό Γραφείο

Οι οικοδομικές εργασίες απαιτούν γνώση, εξοπλισμό και κυρίως μεράκι. Το τεχνικό γραφείο Γεωργίου Ι. Ντάφλη με πείρα και συνέπεια ανταποκρίνεται σε ότι προστάζει η σύγχρονη τεχνολογία και υλοποιεί με υπευθυνότητα κάθε είδους και κλίμακας έργο. Αποτυπώσεις, Αντιπαροχές, Κατασκευές, Μελέτες, Τοπογραφικά, Επιμετρήσεις, Επενδύσεις και ότι μας προκαλεί στο να δημιουργήσουμε. Η περιοχή ενεργοποίησης της εταιρίας μας συμπεριλαμβάνει την Κόνιτσα, τα Μαστοροχώρια, το Ζαγόρι, το Πωγώνι και τα Ιωάννινα.

Τεχνικό Γραφείο

Οι οικοδομικές εργασίες απαιτούν γνώση, εξοπλισμό και κυρίως μεράκι. Το τεχνικό γραφείο Γεωργίου Ι. Ντάφλη με πείρα και συνέπεια ανταποκρίνεται σε ότι προστάζει η σύγχρονη τεχνολογία και υλοποιεί με υπευθυνότητα κάθε είδους και κλίμακας έργο. Αποτυπώσεις, Αντιπαροχές, Κατασκευές, Μελέτες, Τοπογραφικά, Επιμετρήσεις, Επενδύσεις και ότι μας προκαλεί στο να δημιουργήσουμε.

Το γραφείο μας ανέλαβε και έφερε σε πέρας κάθε είδους έργο τα τελευταία 4 χρόνια που ασχολείται στην περιοχή της Κόνιτσας.

Ξεχωριστή θέση στην επαγγελματική μας πορεία έχουν οι προκατασκευές που ξεκίνησαν με προσθήκες καθ' ύψος με 1/8 του φυσιολογικού βάρους της οικοδομής και 2/3 του κόστους. Χρησιμοποιώντας την κατάλληλη λύση ανά οικοδομή με μεταλλικό σκελετό και πάνελ που καταλήγουν στην ίδια εμφάνιση της επιχρισμένης τοιχοποιίας αλλά ασύγκριτη αντισεισμικότητα, βάρος και κόστος. Το 2006 κατασκευάσαμε και τα πρώτα ξύλινα κτίρια με μεταλλικό σκελετό.

Ο μεγάλος αριθμός των έργων δικαιολογείται από την ποιότητα κατασκευής, τον χρόνο υλοποίησης και το χαμηλό κόστος. Η ποιότητα και η τιμή εξασφαλίζεται από το γεγονός ότι η εταιρία μας διαθέτει ένα στόλο από διαβολάκια (bobcat), μικρά φορτηγά για στενούς δρόμους, γερανοφόρα, διαξονικά, τριαξονικά και τετραξονικά μεταφορικά, τσάπες, JCB, βαρέλες, πρέσσα και τσερκομηχανές.

Κατασκευάζουμε το σκυρόδεμα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας με εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου. Η ποσότητα ζυγίζεται και επιστρέφουν από το εργοτάξιο 2 δοκίμια για κάθε βαρέλα.

Οι οπλισμοί των οικοδομών κόβονται και παρασκευάζονται από αυστηρά ελληνικό σίδερο ΣΙΔΕΝΟΡ ή ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ενώ υπάρχει η δυνατότητα για παραγγελία SIDEFOR (προκατασκευασμένων οπλισμών).

Όλα τα υλικά (πλακίδια, λέβητες, ηλεκτρικές συσκευές, ταβάνια, ξυλεία, τένγκολα, κεραμίδια, τούβλα κτλ) τα πάντα στον κόσμο της οικοδομής εισάγονται ή αγοράζονται από ελληνικά εργοστάσια για την ανώτερη ποιότητα στην κατώτερη τιμή.

Βασική προϋπόθεση της επιτυχίας αποτελεί το έμπειρο και έμπιστο προσωπικό, τα κατάλληλα υλικά, ο συνεχής έλεγχος από τους μηχανικούς και τον ιδιοκτήτη Πολιτικό Μηχανικό Ντάφλη Γεώργιο και την πολύτιμη βοήθεια της οικογένειάς του που ανά τομείς συμβάλλει στην φράση: Τα έργα του Ντάφλη είναι αθάνατα!